Hurcibaba Klub szabályzata

 1. A klubalkalomra a belépő díja 300,- Ft, mellyel a tanácsadók és a szervezők munkáját segíted, a klubot támogatod.
 2. A hordozó hazavitelének és otthoni próbálgatásának feltétele a legalább egyszeri megjelenés a Hurcibaba klubban – ez azért szükséges, hogy személyesen is megismerjünk.
 3. EGY hónapig próbálhattok egy hordozót, de indokolt esetben, és ha senki más nem pályázik rá a kívánt időpontban, akár egy hónappal meghosszabbítható.
 4. A próbálkozók 700 Ft-tal járulnak hozzá a Hurcibaba Klub működéséhez, melyet újabb hordozókba fektetünk.
 5. A hordozó hazavitelekor nevet és elérhetőségeket kérünk. De ha bármi gond adódik, Ti keressetek, kérünk ne nekünk kelljen nyomozni a hordozók után, hogy hol vannak és mi van velük!
 6. A hordozók átadása-átvétele a mindenkori Hucibaba Klubban történik, kivéve, ha másképp beszéljük meg. Ezért a hordozóknak ott kell lenni a klubban a klub ideje alatt, vagyis 10:15-re legyenek az asztalon, hogy mindenki megnézhesse! Lista lesz mellékelve, a foglalási adatokkal. A következő jelentkező legelőbb 11:40-kor viheti el.
 7. Egyszerre csak 1 (azaz egy darab) hordozó lehet Nálad, kivéve, ha a Hurcibaba klub időpontjáig egy adott hordozót nem foglalta le más, akkor lehet akár több is.
 8. Kezdők és hordozótlanok előnyben! Vagyis, ha kb. egyszerre jelentkezik 2 ember 1 hordozóra, akkor a zöldfülű van előnyben. Lehet 2. helyen is jelentkezni.
 9. A hordozókat ugyanolyan állapotban kell visszahozni, mint ahogy átvettétek. Ha történik vele valami, értesítsetek időben róla. Ha javítani kell, a javítás költségeit ki kell fizetned. Ha ki akarjátok mosni, légyszi akkor is értesítsetek.
 10. A hazavitt, próbálgatott hordozókról akció-képet és rövid írásos beszámolót kérünk a hurcibaba-kukac- gmail-pont- com címre.
 11. A kikölcsönzött hordozókat CSAK a honlapunkon fellelhető Mosási Útmutató alapján szabad mosni.
 12. A hordozókat kereskedelmi céllal másolni TILOS, vagyis ha varrnál hasonlót, csak rajta, de lemásolni a hordozó arányait és eladásra felkínálni egyáltalán nem etikus, sőt, a jogilag védett hordozók esetében pedig bűncselekmény.
 13. Alapesetben egy személy egy hordozót vihet haza, kivételes esetben is csak maximum 2 hordozót (ha más abban a hónapban nem szeretné).
 14. Ha valaki nem hozza vissza a hordozót időben, akkor 1000,- ft bánatpénzt kell fizetnie (plusz még ha 1 hónapig nála marad akkor annak a hónapnak a díja) és “feketelistára” kerül, 2 hónapig nem kölcsönözhet és ferde szemmel nézünk rá.
 15. Ha az adott Hurcibaba Klubban nem veszi át a hordozót az, aki feliratkozott rá, más is elviheti a helyszínről (hacsak másképp nem beszéltük meg előtte).

És az alapelv:

A Hurcibaba klubos hordozók elsődleges célja, hogy a hordozással még csak barátkozó anyukáknak/apukáknak segítséget nyújtsunk a választásban.
A jelentkezésnél vegyétek figyelembe, hogy van, akinek még egyetlen egy hordozója sincsen, és szeretne legalább egyet kipróbálni, hogy megfelelően hordozhassa a babáját. Folyamatos gyűjtéssel igyekszünk bővíteni a “stash”-t, vagyis a klubos hordozók számát, hogy minél többféle igényt kielégíthessünk.